Frustrasjon

Jeg har vært fylt av frustrasjon og sinne. Hvor kommer det fra? Jeg som elsker å være glad! Man blir jo frustrert av det også. Mandag etter yoga, løsnet et eller annet i kroppen min som måtte ut som sinne. Helt frustrert sto jeg på stuegulvet og kjente sinne boble i meg, uten kontroll stige opp i meg. Alt som kom i min vei fikk seg et spark og jeg sprang på badet og lukket døra. Der brakte det løs, håndklær fløy i veggen, klesvasken ble brukt som kasteball og flisegulvet fikk gjennomgå…. Så pustet jeg ut, gikk ut av badet og følte meg mye lettere. Noenganger trenger man slike utbrudd. Og evnen til å ta det ut på ting, ikke mennesker. Jeg har så utrolig mye å være takknemlig for. Når jeg smiler, så smiler livet til meg. Se bare i dag – jeg har smilt i hele dag, og vips går jeg lykkelig hjem fra jobb med en flott bukett med roser og en flaske vin, og ja en nybestilt Iphone 5. Livet skal leves og nytes. Ha en fortreffelig helg alle sammen, smil og vær glad!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s