En epoke er over…

IMG_1808 IMG_1809 IMG_1810 IMG_1811

Vips så var vidunderet kommet. Bestilt på fredag og i mine hender på mandag. Hjelp, rekker ikke å ta avskjed med min gamle mobil, som har fulgt meg i tykt og tynt i 5 år. Vi har mange minner sammen. Gjennom gleder og sorger. Du var med meg da jeg møtte min store kjærlighet i Italia. Og det var du som ga meg beskjed om at pappa var død. Men nå er du blir gammel og svikter rett som det er. Spesielt når jeg snakker med mamma har du en tendens til å slå deg av. Så derfor skal du snart få hvile. Det er tid for en ny epoke i mitt liv. Nå med Iphone. Velkommen skal du være, håper vi blir like gode venner…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s