Med smak av sommer

IMG_1791 IMG_1792 IMG_1793

På en solfylt lørdag fikk vi skikkelig sommerstemning. Kjørte til Åkra Sjømat, handlet fersk breiflabb og håndrensket krabbe. Mmmmm. Min kjære disket opp med en deilig sommersalat med krepsehaler, mens jeg danderte krabben. Kjempgodt. Mye mat i krabbene og perfekt rensket, ingen ekle dingser som dukket opp. Så det blir nok flere tur til Åkra Sjømat. Breiflabben var i et kapittel for seg. Jeg er blitt forelsket. Nydelig hvitt «kjøtt», null bein, og smakte himmelsk. Jeg serverte den med hvitløksmarinade, creme fraiche, poteter, gulrøtter og sjalottløk. For å si det sånt, det var et STORT fiskestykke, men vi spiste opp ALT. Fisk er godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s