Min hverdag

IMG_1805 IMG_1806 IMG_1807

Syns det var på tide å vise dere litt av hverdagen min, som samboer med en som trener og bygger kropp. Da ser det sånn ut på kjøkkenbenken. Enhver kan jo lure hvilket hvitt pulver det er. Det er protein i en eller annen form. Som da min kjære i frustrasjon skulle finne ut hvor mye 5 gram var, og vekta mi ikke var god nok. Bruker han fantasien. Tannpirkere kan brukes til så mangt.  Og han ble riktig så fornøyd etterpå. Jeg syns at det var verdt å ta bilder av. Dette er vel det nærmeste jeg kommer «drug» deal…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s