Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad….

bilde
En som gleder seg?


Det skal være en første gang for alt. Og i dag har jeg gjort det. Kjøpt fiskekort på laks til min kjære. Det var litt av en opplevelse. Med god hjelp av sjefen min, satt jeg i dag klar for innhogg på nettet når billettene ble lagt ut. Verste av alt jeg kjente jeg begynte å bli nervøs. Her hadde jeg gitt prinsen min i gave en helg med laksefiske, hva om jeg ikke fikk tak i kort? Vel kl. 10 ble det kaos på nettet. Men jeg kom gjennom og fikk tak i kort på et klikk.  Helt utrolig. Hurra. Kortene ble revet bort på lik linje som konsertbilletter til en Justin Bieber konsert. Så jeg er veldig stolt og har høytidelig printet ut beviset. Nå er alt klart for min kjæres store drøm. Hytte er bestilt. Jeg skal være med. Som bildetaker og filmtaker. Og litt heia heia kanskje. Jeg vet ikke hva disse laksefiskerne trenger. Tror ikke de trenger så mye der de står i sin egen verden med laksen. Jeg derimot ser for meg litt yoga på elvekanten og en god bok. Og kameraet klart – SÅ KLART! Den største gleden man kan ha det er å gjøre andre glad…. SKITT FISKE til alle lakseglade fiskere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s