Fingermat

IMG_1820 IMG_1821 IMG_1822

Samboeren min er fantastisk. Etter å ha fikset tapet og middag til meg, disket han opp med dette på kvelden. Denne fingermaten er bare SUPERgod, jeg spiser som en gærning hver gang han lager dette. Hovedingrediensen er scampi som han steker med persille og hvitløk. Som han danderer med spekeskinke, laks og oliven på brød. Mmmmmm. Heldige meg så ble det igjen rester til frokost. Tror jeg må skynde meg å se hvor mye som er igjen før han våkner….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s