Ny tapet = ny spisekrok

IMG_1817 IMG_1818 IMG_1819
Endelig er tapeten oppe. Det har tatt LANG tid. Fra vi begynte å se, til vi bestemte oss. Jeg ønsket natur og trær på veggen, Ettore ville ha stein. Vi ble enige om denne tapeten. Har jo ingen sammenheng med de andre ønskene. MEN den ble kjempefin på veggen vår. Fargene passet perfekt til resten av leiligheten. Imponert over min «HANDY MAN» som brukte fridagen sin til å få opp tapeten helt alene. Når jeg kom hjem fra jobb var både veggen og middagen ferdig. Vi har tatt hverandre i hånda på at vi sammen skal oppleve alle stedene som er avbildet på veggen. Noen har vi allerede opplevd sammen Roma, London og Venezia. Men de som gjenstår på veggen er New York, Paris, Kyoto (Japan) og Taj Mahal (India). Beste inspirasjonen siden vi elsker å reise. (Tapeten er kjøpt fra photowall.no)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s