Reisefeber

Jeg har reisefeber. I hele kroppen. Har planlagt så mye i hele år. Men har liksom ventet på startskuddet. Nå er det like før. Og jeg klarer ikke vente. Jeg gleder meg til alt. Og det er en herlig følelse. Reise å oppleve er noe av det beste jeg vet. Uansett om det er en en liten tur, eller til det store utland. Oppleve, åpne sinnet for alle inntrykk. Og i dag er det kun 5 dager til første avgang. Wiiiii. Jeg blir helt vill. På tide å ta frem kofferten. Sjekke hva man skal ha med. Nedtellingen min har begynt….

Skjermbilde 2013-05-11 kl. 09.51.26
Kan noen gjette hvor vi skal?

En kommentar om “Reisefeber

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s