Ut på tur

bilde bilde bilde_2 bilde_3
En ny verden er åpnet seg for meg etter iphone kom inn i mitt liv. Nå har jeg muligheten til å ta bilder hvor enn jeg måtte være. Og det kom jeg plutselig på når jeg var på en av mine trimturer i Norheimsskogen. Her har jeg gått opp på en topp med noen store tanker. På den ene siden ser jeg ned til Norheimskogen og på den andre siden ser jeg mot Spanne. Noen som vet hvor jeg er? Jeg vet hvor jeg er altså….men vet ikke om denne toppen har noe navn. Uansett herlig med skog og frisk luft. Det kan jeg anbefale alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s