Preikestolen

IMG_0125
Forventningsfulle
IMG_0126
Klar for tur
IMG_0127
Her er ferden startet
IMG_0128
Høy puls etter 5 min.
IMG_0129
Vakre Preikestolplatået i tåke
IMG_0130
Sprekken på platået
IMG_0131
Ser ingenting
IMG_2097
I tåkeheimen
IMG_2102
Litt skjelven så nærme kanten
IMG_2106
Masse folk til tross for tåke
IMG_2109
Litt tøff
IMG_2110
Rett ned i stupet

Da var Preikestolen besteget. Planlagt i lang tid. Booket overnatting på flotte Preikestolen Fjellstue. Været kunne vi ikke gjøre noe med. Og dermed ble det tur i tåke. Uansett en flott tur som jeg er imponert over at vi har gått. Vi startet i kø. Blant alle nasjonaliteter. Og all slags påkledning. Her er målet å nå toppen uansett. Babyer i bæremeiser og hunder på slep. Jeg beundrer alle. Jeg hadde nok med meg selv. Til tider fine partier, men også bratte partier med klatring og anstrengelser. Og pga tåken kom vi bort fra den merkede stien og havnet i en STOR steinur…der jeg løftet meg opp etter steinene…mamma mia. Men alle veier fører til Rom, og plutselig var vi på platået. En mektig følelse, og jeg var litt skjelven i bena, men ble tøffere etterhvert som dere ser på bildene. Spørs om jeg hadde vært så tøff om det ikke hadde vært tåke?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s