Laks i Årdalselva

IMG_2243 IMG_0177 IMG_0185 IMG_0192 IMG_0197 IMG_0200 IMG_2248

Dette var min bursdagsgave til min kjære, laksefiske i Årdalselva. Og han ville ha meg med. Så dermed var det ut på tur. Til en fredelig og vakker helg litt utenom det vanlige. Jeg tok med hekletøyet og ventet tålmodig på min fiskeprins og laksen hans… Men var det laks i elva, så ville den ikke på kroken. Bedre lykke neste gang. En erfaring rikere…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s