OSLO – HØST – MAMMA

IMG_0865
Oslo Rådhus
IMG_0866
Aker Brygge
IMG_0867
Akershus Festning
IMG_0868
Inne i Oslo Rådhus
IMG_0871
Vakkert
IMG_0873
Imponerende dekor_Oslo Rådhus
IMG_0874
Oslo Rådhus
IMG_0875
Oslo Rådhus
IMG_0876
Stortinget
IMG_0878
Operahuset
IMG_0879
Veldig stilig – og verdt en tur på taket
IMG_0880
Operaaaaa
IMG_0883
Her er turistene
IMG_0884
Også vakker inni Operahuset
IMG_0887
Ut å spise
IMG_0889
Kø inn til utstillingen: MUNCH 150
IMG_0891
Høst i Frognerparken
IMG_0892
Nydelige høstfarger
IMG_0893
Stolt turist i Vigelandsparken
IMG_0894
Vigelandsparken
IMG_0896
Elsker store trær
IMG_0903
Mor og datter på Aker Brygge
IMG_0905
Aker Brygge
IMG_0910
Sukkerkongen min
IMG_0912
Slottet
IMG_0913
Festligste navnet på restaurant i Oslo

Og atter en weekendtur til Oslo. Billige flybilletter og Coop rabatt på hotell gjør det mulig for en mamma-kosehelg. Og vi har storkost oss. Oslo i høst-skrud. Føler jeg har vært borte i en uke. Skikkelig avkobling. Som turister. Startet fredagen med lunsj på Tjuvholmen, deretter en liten sneaktitt på hotellet The Thief – nydelig lekkert. Gjett hvem som skal spare til en weekend der? Så var det Oslo Rådhus sin tur, og Operahuset. Og noen turer opp og ned Karl Johan. Lørdagen startet vi dagen med en tur på Nasjonalgalleriet, med utstillingen MUNCH 150. Masse folk, lange køer, mye sikkerhet og vakter. Men absolutt verdt det. Så til Frognerparken i flott sol. Ruslet i Vigelandsparken med alle vakre statuer. Sliten etter all mosjonen tok vi trikken ned til Aker Brygge. Der noen tok turen til Akershus festning, og jeg ville på shopping. Søndagen var kanskje mer av det høytidlige slaget, første stopp Regjeringskvartalet, der bomben gikk av. Meget spesielt å føle terroren så nære på kroppen. Alt var helt øde. Og helt stille. Og jeg sender en tanke til alle som måtte lide pga en manns forvridde tanker om virkeligheten. En liten pause i Oslo Domkirke, med nydelig korsang og tid til ettertanke. Deretter ruslet vi opp Karl Johan, pakket og tok farvel med kjekke Scandic Edderkoppen. Vi har virkelig en flott hovedstad. Man tar seg som regel aldri tid til å oppleve det den har å by på. God høst Oslo!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s