TUSEN TAKK

til min skjønne familie som tok seg tid til å feire min 40-årsdag med meg i Oslo 30. august i år. Det var en uforglemmelig koselig helg. Med slekt fra Tromsø, Bergen, Nesbyen, Ål og Skogn var nesten hele Norge representert. Vakreste snilleste mamma – tusen takk for fine ord, flotte gaver, og deilig bursdagsmiddag på Teaterkafeen – du er best. Snilleste tante med det største hjertet – tusen takk for fin tale, nydelig engel og lekker lunsj på Bølgen og Moi. Kjæreste søskenbarn Live, vi som nesten har vokst opp sammen, holdt en rørende tale – tusen takk for fine ord og gave. Søteste Julie – takk for mye kos. Lekreste og søteste Hege – tatt rett ut av motekatalogen – tusen takk for gave. Tøffeste og beste Knut Olav – tusen takk for gave. Fineste kreative Anniken – tusen takk for det festligste telefonrøret:) Og sist, men ikke minst, tusen takk til min Ettore som følger meg i tykt og tynt, og gir meg så mye hver dag. Tusen takk for flotteste gaver. Du er gal!
Synd at tiden gikk så altfor fort. Gledet meg i et halvt år, og vips så var helga vår på Grand Hotel over. Tusen takk til alle sammen, dere er unike…

En kommentar om “TUSEN TAKK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s