Høstnytt

bilde bilde bilde
Klær og sko får jeg aldri nok av. Det får jeg bare innse. Men en ny regel. Kjøper jeg noe nytt. Må gamle ting ut. Og vil jeg ikke kvitte meg med noe, så blir det heller ingen shopping. Men her om dagen ga jeg en pose med sko til fretex, og noen gamle jakker. Så da var det ikke lenge før noen skjønnheter ble med meg hjem. Høstens nyheter ble et flott par adidas i vinrødt. En nydelig, myk og deilig genser fra Acne. Og en ny vinterjakke fra Acne. Heldige meg finner også noe på salg. Hurra.

En kommentar om “Høstnytt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s