Godt nytt fantastisk år….

IMG_1313
En etterlengtet koffert kom inn dørene, beste julegaven jeg kunne fått
IMG_1317
Her nytes SOL
IMG_1324
Mor Maria venter på sine julegjester
IMG_1325
En fantastisk kokk i sitt ESS
IMG_1328
Noe av maten
IMG_1329
Mamma julepyntet og flott som alltid
IMG_1335
Julestemning
IMG_1340
Når natten senker seg

Oppdaget plutselig at det ikke har vært aktivitet på bloggen min siden november…
Syns derfor derfor det var på tide å ønske et nytt år velkommen, og takke for det gamle.

Julen 2013 ble feiret i Italia, Terracina. Med familien til min kjære samboer. Mamma og jeg var med. Veldig spente. På italiensk julefeiring. Kofferten min ankom 2 dager etter ankomst. Den hadde tatt sin egen lille juleferie i København. Etter en litt dårlig start, med omgangssjuke, koffert på avveie og mamma med en fot, ble det en flott julefeiring. Fylt av kjærlighet og varme, mennesker og mat. Sa jeg MAT? Det er italiensk jul. MAT i lange baner, så langt øye kan se. Flotteste retter. Møreste kjøttet, og flotteste fisken. Supper, og pasta. Det er et gourmet eventyr. Som bare må oppleves. Det var så mye mat at vi tok middagshvil midt på dagen. Helt utslitt av å spise. Men vi gjorde andre ting også. Julaften er omtrent som i Norge. Med mat først, og gaver etterpå. Så er det mer mat. Og kort spill. Og poker. Men da var jeg i drømmeland for lengst. Jeg og mamma derimot var mest fascinert over at vi kunne sitte ute og sole oss midt på dagen. I kortarma. I desember. Helt fantastisk. O jul med den SOL…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s