Bursdag/Acne

IMG_2386 IMG_2387 IMG_2412 IMG_2413
Midt oppi alt som skjedde med Inge Marino, hadde jeg bursdag. Det var det siste jeg tenkte på. Ettore tok meg med på Acne Studios sin butikk i Bergen, der jeg skulle få velge med ut et plagg. (Jeg elsker Acne). Følte meg tygd og utspytta der jeg kom vandrende inn i en stilig butikk i sykehustøy, uvasket hår og uten make up. Men fikk fantastisk service. Prøvde så å si hele butikken, følte meg så bleik i ansiktet at jeg syns ikke jeg passet i noe. Men fant en nydelig skjorte som jeg elsket. Så fant butikkdamen en knall bukse, og Ettore lurte på om jeg ikke ville ha sko også. Det som skulle bli ett plagg, ble plutselig et helt antrekk. Og snille Ettore betalte. Mamma mia. Og det må sies at etter 3 mnd på sykehus, føltes det helt TOPP med shopping. Den som ikke tror shopping er terapi får tro om igjen. Tusen takk kjæresten min, du er best i verden til å få meg glad når jeg føler meg nede…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s