Bloggen er ikke død….

…men i min nye hverdag som mamma blir den ikke prioritert på førsteplass. Den plassen er det Inge Marino som får. Prinsen min. Som er så fin. Og vokser og er så glad. Hver dag. Mamma er så stolt.
Skuldrene mine har senket seg. Hver dag er blitt en glede istedet for en bekymring. Hadde alltid i bakhodet hva legene hadde sagt. Se etter tegn om noe er galt. Om noe er unormalt. Oppfører han seg annerledes. Sov han 1 time lenger, var det galt? Man kan bli sprø av slike tanker. Jeg har lagt de fra meg.
Har valgt å tenke positivt. Og følge Inge Marino hver dag er det beste som har hendt meg. Han er fantastisk. Og helt uvitende om at han har fått innoperert en shunt. Jeg har endret syn på ting. Jeg er blitt annerledes. Nå gråter jeg hver gang jeg ser nyheter om prematurfødte. Med komplikasjoner. Jeg vet så altfor godt hva foreldrene går gjennom. I år skal jeg sende pakker til barn som ligger på sykehus på julaften. Jeg vet hvordan det er å ligge lenge på sykehus. Jeg har til og med betalt årets julekort man får gratis tilsendt i posten. Har aldri gjort før. Når jeg møter mødre med babyer, føler jeg meg alltid annerledes. Jeg er ikke av de som fikk gleden av å få et friskt barn og ta med hjem etter 2 dager. Jeg er ikke av de som klager over at babyen gråter, når jeg har vært gjennom at sønnen min lå i respirator i 8 dager uten stemme. Jeg er takknemlig for hver dag han lager lyd.
Jeg vil alltid være annerledes. Men for sønnen min håper jeg at jeg kan være den beste mammaen han kan få. Selv om man til tider ikke vet hva som er best.
Til jul ønsker jeg meg en natts søvn. Det hadde vært fint.

IMG_2913 IMG_2914 IMG_2917 IMG_2918

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s