Man skal ikke gråte over spilt melk

Men det er jo nettopp det jeg gjør. Etter å ha pumpet brystmelk med maskin i lang tid, mens lille vennen ennå fikk mat gjennom sonde, og gjennom 3 operasjoner er det blitt ekstra mye melk. Fryseren er mildt sagt full. Store planer om å bruke den verdifulle melka til grøt, men den er bare holdbar i fryser i 6 mnd. Og nå er vennen 5 mnd. Så jeg har sakte men sikkert innsett at melka må ut i vasken. Den som jeg jobba så hardt for at jeg fikk melkespreng. Den som holdt meg våken om nettene. Den som jeg bekymret meg for mens Inge Marino lå i respirator. Den som tvang meg til å spise mye slik at det alltid skulle være melk. Den som ga meg senebetennelse.
Men med den går alle vonde minner ut i vasken. Og vi kan heller kose oss med fersk melk hver dag det foretrekker prinsen til mamman sin.
Men ja jeg gråter over spilt melk. En epoke er over….

IMG_0170.JPG

IMG_0171.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s