Bleie-fashion

De som kjenner meg vet at jeg er en liten fashionista, og det går ikke upåaktet hen hos Inge Marino. Så når Libero har ‘spesial edition’ må jeg selvfølgelig kjøpe det. Var ikke de kule? Gleder meg til å bytte bleier jeg nå. Små bleie-gleder….

IMG_0174.JPG

2 kommentarer om “Bleie-fashion

  1. Hei Aase. Herregud så mye flott du har lagt ut nå. Godt å se at du «ER TILBAKE» , ikke misforstå, ta det positivt. Æ har ikke sett på mailen min på ei uke,derfor ble det ekstra artig. mormor holder meg oppdatert, men ikke om fancy bleier mm. Lykke til med Bergensturen, æ kommer aldri til å glømme DEN overnattingsplassen. Hils Ettore så mye fra meg og gi Inge Marino en kos fra tante Inger.

    Date: Tue, 25 Nov 2014 08:18:32 +0000 To: ingerskjerveberg@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s