Haukeland Universitets-sykehus

IMG_1428.JPG

IMG_1429.JPG På Haukeland på kontroll. Vårt andre hjem. Etter at Inge Marino ble født. I starten skummelt, bekymringsfullt, slitsomt, nervøst. Men i dag positivt og glede. Skryt av legen. Et eksemplarisk friskt barn. Rører mitt hjerte. Det går rett vei. Første gang jeg er avslappet på Haukeland. Med hånda på hjertet. I morgen narkose og MR. Er spent. Men avslappet. Shopping på nettet. Amming neste. Haukeland en egen verden. En egen by. Av leger og pasienter. Et hav av følelser. Tynne vegger skiller sorg fra glede. Man blir takknemlig…. Vi er i trygge hender.

En kommentar om “Haukeland Universitets-sykehus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s