Mat

Mat har fått helt annen betydning for meg etter jeg begynte å amme. Må ha mat hele tiden. Ikke morgen, middag, kvelds. Ikke hver tredje time. Helst hver time og oftere. Hadde aldri trodd at man skulle bli så sulten. Ikke mat = IRRITERT! Så derfor er jeg takknemlig for den flotte mannen jeg bor med som disker om med masse god mat. Og da blir også Inge Marino fornøyd. Må gå…er sulten…

(Fiskepinner er det kun jeg som spiser. Er man sulten spiser man ALT man finner i frysen…)

IMG_1005.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s