Roen har senket seg

Første jul som mamma og jeg tar helt av. Juletreet er allerede pynta. Aldri pynta det så tidlig før. Men i år føler jeg for å feire jul hele desember. Gledet meg sånn til å vise Inge Marino juletreet. Fullt opptatt med å rope til en bamse fikk han ikke med seg at hu mor pynta treet. Men lysene var han fornøyd med. Også ble det skikkelig julestemning. Jeg er så klar. Velkommen jul. Velkommen desember. Aldri gledet meg så mye før…

IMG_0198-0.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s