Snue

Inge Marinos første snue. Hjelp, dette føles mye verre ut enn alt han har vært gjennom. Da var han i kyndige hender og foreldrene satt på sidelinja. Men nå er det hu mor som gjelder. Tett nese på en baby. Det er ikke bare bare. Jeg har spruta inni så mye saltvann, at i morges kom det opp igjen. Jeg føler meg så hjelpeløs. Men på helsestasjonen sa de at dette var veldig normalt. Også for oss som foreldre og føle seg litt uteplass den første gang lille vennen har snue. Snille pappaen byssa en urolig liten venn i søvn i natt kl 01. Fortjener medalje. Jeg sprang i mellom med saltvann. Og var vel lettere bekymra. Men en ny erfaring er landet på våre skuldre. Vi skal tydeligvis lære mye…

IMG_1393.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s