Jula er her allerede….

Hvordan jeg vet det? Jo det skal jeg fortelle. Når det blir jul da blir jeg syk. Slår aldri feil. La oss se tilbake på jula 2012. Den ble feiret i Trøndelag. Og da lå jeg rett ut på sofaen med omgangssjuke og prøvde å få ned litt suppe på selveste julaften. Jula 2013 da vi feiret i Italia hadde jeg og Ettore omgangssjuke bare noen dager før avreise. Litt stressa da ja. Og nå jula 2014 er hele lille familien blitt forkjøla. Merkelig også, jeg har holdt meg frisk gjennom fødsel, operasjoner, bekymringer, amming, kontroller og alle påkjenninger siden juni, men nå nærmer det seg jul….
Enda litt over en uke til mormor kommer. Men da er hele familien friske igjen og klare for å ta imot på flyplassen…

IMG_0238.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s