Julehandel på en søndag

Jeg handlet julegaver på en søndag. Byen holder søndagsåpent før jul. Så for meg kaos, masse bil, masse folk. Stressa med å kjøre til byen for å finne parkering. Men jeg hoppet i det og kjørte avgårde. Det gikk strålende. Jeg var eneste handlende denne søndagen. Full service i butikkene. Superfornøyd. Nå er gavene til min kjære i boks. Ekspeditørene pakket fine gaver. Hadde allverdens tid. Så jeg skrøt. Så flott gave. Så flink du er til å pakke inn. Nydelig bånd og kort. Ekspeditøren tror jeg flørtet med han og ble helt satt ut stakkar. Mistet ting i gulvet. Og tuklet fælt med gavebåndet. De andre ekspeditørene kom også for å se hva som skjedde. Men han var flink. Ikke annet enn det fra min side. Men kjekt om noen tror jeg flørter med ammepupper og uvasket hår og blanke forkjølelses øyne. Bra for selvtilliten. Har ikke sagt det til Ettore. Noen hemmeligheter må man ha. Men det skal påpekes at på – til og fra lappen- som jeg skrev på butikken, skrev jeg: til Ettore med stort hjerte, slik at ekspeditøren skulle se det. Det gjorde han sikkert ikke så forvirra som han var. Men gøy det var det. Mulig jeg skal ta meg en tur på shopping neste søndag også?

IMG_0235.JPG

IMG_0236.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s