Far

Alltid drømt om. Hvis jeg en gang fikk barn. At dette barnet skulle ha den beste pappaen i verden. Det ønske er gått i oppfyllelse. Med 110%. Utrolig takknemlig for skjebnen som ville det til at jeg traff drømmemannen i Italia. Og som har gitt meg den beste mannen og Inge Marino den beste pappaen. Noe jeg spesielt legger merke til i disse dager. Da hu mor ligger rett ut på sofaen, stemmeløs, slapp og eneste som kommer ut av min munn er hoste. Da kommer drømmemannen inn døra, fikser og ordner, tømmer søppel, lager mat, rydder. Tar med Inge Marino på helsestasjonen for vaksine. Jeg er så takknemlig. Han fortjener en gullmedalje. Inge Marino ser på han med store øyne og smiler lurt. Tryggeste pappaen i verden. Sitt store idol. En ekte far. Med stor F…

IMG_1591.JPG

IMG_1594.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s