Julesokker

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7e7/33485316/files/2014/12/img_1619.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7e7/33485316/files/2014/12/img_1636.jpg
Dette er historien om julesokkene mine. De kommer fra Italia. Og de ble mine i fjor da vi feiret jul der. Ikke som julegave. Men heller i desperat shopping av klær da kofferten min ikke dukket opp før fire dager etter vi ankom Terracina. Dvs på selveste julaften. Beste julegaven jeg kunne fått. I løpet av de fire dagene var jeg nødt til å handle endel klær. Og deriblant disse flotte julesokkene, varme i ull og med antiskli slik at man kan gå trygt på de flisbelagte gulvene i Italia. Jeg hadde glemt de ut, helt til nå da jeg ville ha ullsokker på og så de søte uglene lå i skuffen. Selvfølgelig skal de også brukes i Norge. De gjør samme nytten her. Så festlige. Masse julestemning på beina. Og hu mor har satt juleBocelli cden på. Kun to dager til mormor kommer på julebesøk. Vi gleder oss…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s