Pynta til jul

Minner fra jula 2014. Første jul som mamma. Pyntet meg for første gang på lenge på julaften. Med kjole. Sminkede øyne. Knallrøde lepper. Høye hæler. Hælene sparket jeg av meg etter 5 min. Deretter var det ammetid, og den som stort sett satt med julekjolen på knærne og amma hele kvelden var meg. Vel og merke etter en hard kamp siden mini ikke klarte og fokusere på puppen, bare lå og så på mine røde lepper. Så den som gikk på badet og vasket av seg sminka, og skiftet til pysjbukse slik at hun fikk amma. Ja det var meg. Og jeg som elsker å pynte meg. Vel jeg får prøve igjen i 2015.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7e7/33485316/files/2015/01/img_1802.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7e7/33485316/files/2015/01/img_1804.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s