Besøk av pappa

I natt fikk jeg besøk av pappa. I drømme. Det føltes så virkelig. At når jeg våknet hadde jeg klump i halsen. Han gikk på krykker. Da han så meg ble han helt satt ut. Jeg spurte hvordan er det med deg? Han smilte forsiktig og gikk videre. Jeg fulgte etter. Inn på en restaurant. Der det var dekket til langbord. Men pappa var ikke å se. Jeg ble så lei meg.
Skulle ønske at pappa fikk oppleve lille prinsen vår. Som jeg har oppkalt etter han. Både fornavn og etternavn. Jeg håper pappa hadde vært stolt. Og lagt bort alkoholen. Og kommet tilbake til oss. For å se barnebarnet sitt.
Det er nå 6 år siden pappa gikk bort. Savnet er der ennå. Og kanskje spesielt når han hadde vært morfar. Det vil sikkert bli noen spørsmål fra Inge Marino om hvorfor han ikke har noen morfar. Men det har han i himmelen. Og jeg skal snakke fint om han. Slik at Inge Marino er stolt av morfaren sin. Takk for besøket pappa…

2015/01/img_1642.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s