Valentino

2015/01/img_1882.jpg

2015/01/img_1883.jpg

2015/01/img_0263.jpg

2015/01/img_0265.jpg
Tusen takk til verdens beste kjæreste. For denne flotte julegaven. Selveste Valentino er kommet i samlingen min. Den er nydelig lekker. Og passer til alt og kan brukes til alt. Alle veskene mine har en spesiell historie. Også denne kommer med en historie. Den ble kjøpt av min kjære under siste kontroll av lille prinsen på Haukeland. Og som et minne det året han ble født. Jeg er veldig takknemlig og gleder meg til å ta den i bruk. Nå drømmer jeg om Valentino sko. Dette vil ingen ende ta….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s