Tid

Tid har fått en helt ny betydning som mamma. Skjønner ikke at jeg satte mer pris på tiden før. Men nå ser jeg at jeg hadde et hav av tid tidligere. I skrivende stund er det lørdag. Og jeg sitter ennå i pysjen når klokka er 12.30. Samboer og barn er vasket og stelt og fullt opp med mat. Nå er det min tur. Men da var det så godt å sette seg litt ned i sofaen. Bare sitte og se stormen herje utenfor. Og se på søteste prinsen som sover så fint. Og pappan som passer på. Fineste tiden jeg har. Med pysj. Og håret til værs. Finnes ingen bedre tid en da.

I dag er prinsen blitt hele 7 mnd. Vi er så glade og feirer dagen med litt ekstra søtpotet som er favoritten.

2015/01/img_1561.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s