De rare gledene ved å være mor

Mini sparker av seg sokkene for tiden. Og holder beina sine og drar av sokkene selv. Da benytter jeg sjansen til å fjerne sokkelo mellom de søte små tærne hans. Det lukter skikkelig tåfis. Ikke babytåfis. Men voksen mann tåfis. Og herre så sterkt. Og lukta blir bare sterkere mens jeg vasker tærne hans. Det var nå voldsomt. Så gikk det opp for meg at han hadde bæsja. Og med grøt og grønnsaksmos blir det deretter. Sin første harde bæsj. Og jeg blir så stolt. På en merkelig måte. Men lukta er voksen her også. Er det mulig å skifte bleie med neseklype? Han begynner å bli stor. Nå er tærne rene og rumpa ren. Da venter vi på neste runde…

2015/01/img_1919-0.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s