Ta en potet

Oppvokst på bondegård i Trøndelag. Ble det potet til middag hver dag. Som lita jente. Elsket jeg poteter med brun saus. Hvit saus. All slags saus. Uten kjøtt. Likte ikke det som lita. Og når jeg ble med på kafé. Fikk jeg også poteter og saus. Gratis. De tok ikke betalt uten kjøtt. Mamma var fornøyd og jeg var fornøyd som fikk gnu poteten i sos.
Nå har jeg en liten gutt som er startet med fast føde. Helsestasjonen anbefalte grøt og banan. Så jeg startet med det. Veldig glad i grøt. Banan var så som så. Prøvde med fruktmos. Pære. Ikke suksess. Så ble det potet. Søtpotet. Spiser som bare det. Store favoritten. Eplet faller ikke langt fra stammen. Til pappaen sin italienske fortvilelse. Som vil innføre pasta. Alt til sin tid. Nå er det potet-tid….

2015/01/img_1601.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s