Barneklinikken

2015/01/img_1953.jpg

2015/01/img_1954.jpg

2015/01/img_1949.jpg
Da er vi innlosjert på barneklinikken på Haukeland. MR kontroll med narkose for lille vennen i morgen. I dag har han tatt blodprøve. For første gang i søte fingeren sin. Jeg er imponert. Ingen gråt. Bare store øyne på sykepleieren. Utrolig flotte mennesker som jobber her. Men selve bygget er vel heller sjabert. De bygger nytt ved siden av. Så engang i fremtiden blir det andre boller. Som dere ser må mor sove på golvet. Og pappaen blir sendt ut i ‘huset i hagen’. Høres veldig idyllisk ut. Men det er en brakkeby for foreldre med nyfødte eller barn til kontroll/innleggelse. Det er enkle brakker med seng og do. Om vinteren er det kaldt. Og om sommeren er det kaldt. Men vi skal ikke klage. Alt for å være nærme godgutten. Men denne gangen kun pappa som må ligge der. Han får se det positive i det at han får noen netter alene og kan sove og nyte freden uten sin kjære familie.
Nå sover prinsen. Han har vært i storform. For tiden oppdaget stemmen sin. Om å gjøre å lage høyest mulig lyd. Det vibrerer i ørene til mamma og pappa. Spise på stortåa er også stor stas for tiden. Men nå håper mor at han sover natten gjennom, man kan jo håpe….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s