Haukeland bra, men hjemme best…

Ingenting er som å komme hjem. Vi har hatt en laaang dag på Haukeland. Inge Marino fastet fra kl 8 i morges. MR kl 12. Legen skulle sette inn veneflon så han fikk narkosen intravenøst. Men legen traff ingen blodåre. Så for sikkerhets skyld prøvde hun først på foten, så på hånda og sist men ikke minst på hodet. Jeg liker ikke det. Inge Marino skrek som en gris da legen ikke fant årene og stakk og stakk….det gjør vondt langt inni et mors hjerte. Legen ga opp og sendte oss ned på MR der anestesilegene fikk ta seg av narkosen. Da valgte de å gi gass til lille vennen som sovnet så å si momentant. MR varte i ca 30 min. Etter gassen våknet Inge Marino litt vel raskt, han ble lettere forvirra og hysterisk og gråt masse. Sulten, men så forvirra at han ikke tok brystet. Roa seg ikke og hylgrein slik at vi fikk enerom på oppvåkningen. Han klarte å sparke av seg en veneflon som anestesilegene hadde satt i foten hans under narkosen. Dette førte til at vi plutselig så masse blod på dyna hans. En lettere hysterisk far. Og mor. Ringte på assistanse. Blodet dryppa fra foten hans på gulvet og på klærne våre. Så kom pleierne og ordnet opp. Og fant endelig noe som roa han. Ublandet saft på smokken. Sovna på et blunk og sov i 2 timer. Utslitte foreldre satt og ventet. Så våkna han og drakk melk som bare det. To foreldre pustet lettet ut. Alt vel. Og med bildene fra MR. Så bra at vi fikk dra hjem. Og prinsen sov hele veien hjem. Sååå glad når han kom hjem. Til sin lille verden. Sine bamser. Sitt hus. Vi håper han har spart litt søvn til i natt også…

2015/01/img_1967.jpg

2015/01/img_1968.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s