Sykehusmat II

Middag serveres kl 16. Tidsnok tilbake på barneklinikken etter MR til at jeg kunne rekke middag. Utsultet. Utslitt etter alle påkjenninger. Sprang jeg for å ta middag. En ekstra stor porsjon så Ettore også fikk litt. Så den som lesset på med masse kjøttpudding, poteter OG potetmos, ja man kunne velge, men jeg tok likesågreitt begge, det var meg. De som jobber der må jo tro jeg spiser som en hest. Uansett sprang tilbake på rommet med mat, tidsnok til å høre at ja men det er så mye mat at du kan også få i dag. Jada, Ettore fikk plutselig mat i dag så han sprang ut og hentet sin egen porsjon. Så der satt jeg da med altfor mye mat. Men jeg spiste nesten alt og det jeg ikke klarte det tok Ettore. Og med mat i magen blir alt fort så mye bedre. Og vips var vi hjemme igjen. Det var det fra Haukeland denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s