Sykehusmat

Sykehusmaten er sunn og god. Enkel. Med alle de rette næringsstoffene. Det er fire måltider om dagen. Frokost, lunsj, middag og kvelds. Om du ikke passer tiden blir det ikke noe på deg. Og det er kun lov for barn og en voksen å spise. Så om far er med eller en ekstra person får ikke vedkommende noe mat. Med tanke på at den ekstra personen også må sove i brakkebyen. Og ikke få mat. Rare regler. Men jeg ser folk tar litt ekstra mat, store porsjoner. Så da gjør jeg også det. Slik at far får mat. Etter en dårlig natt i brakka. Uten lys. Og uten sengetøy. Sov han ikke så godt. Nå i skrivende stund sover han i lenestolen inne hos meg og Inge Marino. God og mett. På frokost jeg har stjelt til han. Om de spør så trenger jeg ekstra mat for at jeg ammer. Det er jo sant.
Nå er det bare å vente til legevisittene etter kl 9. Og lille vennen skal få satt inn veneflon (usikker om det skrives slik) så alt er klart for narkose.

2015/01/img_0282.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s