Lørdagskos

2015/01/img_2009.jpg

2015/01/img_2010.jpg
Min kjære overrasket med meg etter prinsen hadde lagt seg. Jeg elsker fingermat. Denne består av scampi, spekeskinke, brie og oliven. Himmelsk godt. Synd han ikke laget flere. Jeg var sulten som en ulv. Vil ha mer. Kanskje han lager neste lørdag også hvis jeg spør pent? Dobbel porsjon…..

2 kommentarer om “Lørdagskos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s