Torsk med rotgrønnsaker

2015/01/img_1988.jpg

2015/01/img_1987.jpg

2015/01/img_1986.jpg
Ikke bare Ettore som lager mat i heimen. Jeg er veldig glad i å lage mat. Men med baby i armene er det blitt så som så i det siste. Men håper å komme sterkt tilbake. Dette laget jeg forleden dag. Med litt inspirasjon fra Hellstrøm. Og litt man tager hva man haver, ble det riktig så godt.
Er ikke noe skikkelig oppskrift på denne. Men jeg har brukt torsk. Og rotgrønnsaker er enkleste av det enkle. Poteter og gulrøtter. Samt purreløk. Surret i olivenolje og hvitløk. Med litt salt og pepper. Når alt er ferdig anretter jeg med en liten saus bestående av persille, olivenolje og soyasaus. Det gir en ekstra piff. Buon appetito!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s