Søvn

Etter å ha blitt mor sover jeg aldri. Føler jeg sover med et øye åpent om natta for å følge med mini. Og så er han en hyppig spiser. Så hver gang jeg har lagt meg ned så rister Ettore i meg og sier, han vil ha mat.
Men nå har noe skjedd de siste nettene. I går sovnet han kl. 21. Og jeg legger meg likesågreitt jeg også for man vet jo aldri hvor lenge han sover. Jeg våkna kl 04.00. I sjokk. Han hadde jo ikke spist. Puppene på spreng. Kikket jeg oppi senga hans. Sov så søtt. Sparket av seg dyna. Så jeg ga han pupp mens han sov. Måtte lette på trykket. Etter det sovnet jeg ikke. Var så lykkelig over at han hadde sovet så lenge uten mat. Håper dette er kommet for å bli. Har aldri sovet så lenge siden før han ble født. I juni…

2015/01/img_1937.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s