Brodo con tortellini

2015/01/img_20671.jpg

2015/01/img_2063.jpg

2015/01/img_20621.jpg
I går ble det italiensk til middag igjen. Ville glede min kjære. En ekte italiensk «brodo» (brodo betyr buljong) kokes på kraften av høne. Tortellinien lages selvfølgelig for hånd. Smaker nydelig. Fikk smake da vi feiret jul i Terracina. Min hverdagsvariant fungerer også på en kald vinterdag. Kokte opp 2,5 liter vann og buljong. Blander litt kjøttbuljong og grønnsaksbuljong. Deretter brukte jeg ferdigkjøpte tortellini fylt med spinat og ricotta. Kokes kun i 2 minutter. Så er middagen klar. Serveres med parmesan. Deilig med en vegetarmiddag en gang i blant. Blir mer enn nok kjøtt. Og min kjære ble storfornøyd når han så hva jeg hadde laget. Kjekt å glede…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s