Savn etter å lese

Jeg savner å lese. En god bok. Det gjorde jeg mens jeg var gravid. Sterke historier som fikk meg ikke bare til å gråte, men hulke. Ettore skjønte ikke at det var nødvendig med bøker jeg reagerte slik på. Men han må huske jeg var gravid også. Gråter for alt da.
Så for meg at jeg kunne ligge og lese når Inge Marino sov om kvelden. Men det nytter ikke. Da er det mørkt overalt. Ettore slår også av lyset i gangen så lille vennen skal skjønne det er natt. Ingen problem å skjønne tenker nå jeg, snart sitter vi i mørket vi også. Så dermed ingen lesing.
Og nå når jeg har fått meg en egen krok i stua, perfekt for å krype oppi med en god bok å lese. Men når?
Nei, jeg får vente til å lese en god bok en gang i fremtiden, når Inge Marino er flyttet ut og jeg er pensjonist. Ser ikke noen annen løsning. Som dere ser på bildene brukes bøkene slik nå. Som støtte under senga til Inge Marino. Forøvrig veldig god den boka som ligger skvisa der. Anbefaler den.
Inntil da får jeg heller fortsette å lære meg et ord italiensk. Da passet det bra i dag å lære det italienske verbet til nemlig å lese.

Å lese – leggere

Io leggo
Tu leggi
Lui/lei legge
Noi leggiamo
Voi leggete
Loro leggono

2015/01/img_2101.jpg

2015/01/img_2102.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s