Hverdag

IMG_2119-0

IMG_2117-0

IMG_2121-0
Hverdager er det mest av. De liker jeg best. Da er livet som en fest. Ha glede av å trille i regn. Ingenting er bedre. Kjenne regn i ansiktet. Friske, røde kinn. Da kan vi gå inn. Med en sovende venn. Hu mor får 10 minutt, før det er på’an igjen. Da er han våken, vil leke og se. Hva hu mor driver med. Hun koker gulrot, søtpotet og poteter. Grønnsaksmos det skal bli. Dette er det lille venn eter. Fryse ned i porsjoner. Har vi mat i lang tid. Etterpå lages middag til far. Og det lekes med prinsen, han masse energi har. Stemmen er så høy, dette syns han er gøy. Mor er heller mer bekymret. Om naboene vil klage. 5 timer går. Uten at prinsen sover. Mamma håper at lekestunden er over. Men den gang ei. Han holder det gående til pappa kommer hjem. Endelig sovner han etter en god klem. Mamma er utslitt og pappa er trøtt. Dette er en hard nøtt. Alle vil hvile. Og sove litt. Men Inge Marino våkner og holder tritt.
Nå er dagen over. Og prinsen ligger og sover. Det er da jeg får tid til å tenke. Og sette pris på hverdagen. Nydusjet og med senkede skuldre. Er jeg så takknemlig. For selv om man til tider er sliten. Vil jeg ikke ha byttet for noe i verden…

Så må jeg ikke glemme dagens italienske ord. Syns det er på sin plass å sove…

Å sove – dormire

Io dormo
Tu dormi
Lui/lei dorme
Noi dormiamo
Voi dormite
Loro dormono

Adesso io vado dormire – nå skal jeg sove
Ieri io ho dormito – i går sov jeg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s