En fin lørdag

IMG_2159-0

IMG_2153-0

IMG_2163

IMG_2160-0

IMG_2162
Min kjære hadde lovt meg en koselørdag for mamma. Med shopping uten stress. Og kafé besøk. Og kjøpe masse god mat til lørdagskvelden. Dagen har vært helt topp. Jeg sprang som en gal mellom alle klesbutikker for å finne salgskupp. Er storfornøyd med det jeg fant. Hadde attpåtil et gavekort jeg fikk brukt opp. En butikk var jeg innom tre ganger. Og butikkdamene var storfornøyd. Kan skjønne det. Så var det kafebesøk med beste kaffe latte. Uten koffein vel og merke. Og en SVÆR sjokolademuffins. Så måtte jeg springe tilbake på en butikk. For jeg ville shoppe mer. Når jeg først hadde sjansen. Inge Marino var verdens mest tålmodige. Så var det innom Meny for litt lørdagskos. I kveld blir det tapas. Og blåskjell. På italiensk. Mamma gleder seg. Morsomste var at blåskjellene var fra Trøndelag. Passer jo til en trønder da. Beste lørdagen på lenge.

Aases lille italienske skole:

Å kjøpe – comprare

Io compro
Tu compri
Lui/lei compra
Noi compriamo
Voi comprate
Loro comprono

Io compro i vestiti – jeg kjøper klær

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s