Morsfølelsen

IMG_0342
Har dere opplevd en ekte babykos? Våte babyhender av sikkel, drar deg i håret, biter deg på haka. Borrer hodet i halsgropen til mamma. Ingenting er som det. Blir varm i hele kroppen. Av kjærlighet. Til denne lille personen. Tviholder. Med de søte, små armene sine. Kikker på deg med et lurt smil. Vil ha mer kos. Hyler deg i øret av glede. Det er da jeg kjenner den. Morsfølelsen. Så sterk. At det gjør vondt. Hadde jeg fått valgt. Ville jeg holdt rundt denne bylten så lenge som mulig. Beskyttet den mot alt. Bare være min. For alltid. Men kjærlighet. Er å gi slipp. Gjøre sterk. Være støttende. Være der. På hele livets vei. Jeg lover og gjøre mitt beste. Av hele mitt hjerte. Kos skal du alltid få. Uansett alder. Men inntil videre. Holder jeg så lenge jeg vil. Og lar morsfølelsen få ta overhånd. Tar vare på hver dag. For plutselig er fuglen fløyet….

Min lille italienske skole:

Å kose – fare le coccole

Io faccio le coccole
Tu fai le coccole
Lui/lei fa le coccole
Noi facciamo le coccole
Voi fate le coccole
Loro fanno le coccole

Io faccio le coccole con il mio bambino. Jeg koser med babyen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s