Magevirus i hus

Magevirus i hus. Verste som fins. Blir kvalm bare på tanken. Ettore kom hjem fra jobb i går og satt stort sett på do resten av kvelden og natta. Prøvde så godt jeg kunne å hjelpe han. Det skulle jeg nok ikke ha gjort, for i dag lå jeg rett ut. Vel å merke ikke på do. Bare så inderlig kvalm. Men etter litt søvn og litt suppe, føler jeg meg oppegående igjen. Godt det er kortvarig. Lille mini han er like glad selv om foreldrene ligger strødd på do og sofa. Godt er det. Ønsker alle der ute god bedring med magevirus…

IMG_2180

Min lille italienske skole:

Å være syk – essere malata

Io sono malata
Tu sei malata
Lui/lei e malato/a
Noi siamo malata
Voi siete malata
Loro sono malata

Ettore e malato di stomaco – Ettore har vondt i magen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s