Morsdagsyoga

I dag er det min aller første morsdag. Den er blitt feiret med 3-timers morsdagsyoga. Kl. 10 om morgenen. Snek jeg meg ut. Etter å ha laget frokost til guttene mine. Kjørte jeg rally til byen. Med den gamle bilen. For den nye er på verksted. Etter at nabodama. Bulket nybilen vår. I garasjen. Helt sant. Men den gamle funker også. Men da blir det rally. Og rus. Suste til yogastudio. Og parkerte foran døra. Går inn. I roen. Duftene. Smilene. Skuldrene senkes. Musikken svøper kroppen din. I et teppe. Av harmoni. 3 timer. Går som en lek. Rolig yoga. Holde stillingene lenge. Puste. Kjenne at man lever. Tøyer deler av kroppen. Som man aldri har tøyd før. Det er fantastisk. Avsluttes med te og sjokolade. Så suser jeg hjem igjen. Full av ny energi. Og et enormt savn til guttene mine. Inn døra. Til en liten gutt. Med store øyne. Nettopp våkna. «Hei det er mamma». Bruker litt tid. Hvem er det? Kikker rart på pappa. Jeg sier igjen: «det er mamma». Der kommer det. Smilet som kan smelte isfjell. Han er i armene mine. Morsdagen er perfekt…

Min lille italienske skole:

Å finne – trovare

Io trovo
Tu trovi
Lui/lei trova
Noi troviamo
Voi trovate
Loro trovano

Io trovo la tranquillita – jeg finner roen

IMG_2231

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s