Hvem har sagt at mor ikke har tid?

IMG_2251
til en liten ansiktsmaske i ny og ne? Inge Marino bare ser på meg og smiler. Satser på at han tror mamma gjør noe lurt. For alle mammaer kan jo alt. Og er alltid pene og perfekte. Er alltid utsovet. Fulle av energi. Vasker hus. Og klær. Rydder. Lager mat. Skifter bleier. Lager babymat. Triller tur. Koser. Bysser. Leker. Er rolige. Og forståelsesfulle. Har masse tålmodighet. Alt dette er sant. Mammaer er perfekte. For de klarer alt dette. Selv om man blir sliten. Og trøtt. Og lei. Det er da det hjelper med ansiktsmaske. I 15 minutt. Er du god som ny. Og klar for mer…

Min lille italienske skole:

Maschera di bellezza – ansiktsmaske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s