Ny vogn

IMG_2259

IMG_2258

IMG_2260
Jippi. Vi har kjøpt ny vogn. Den er himmelsk. Er så fornøyd. At jeg har ikke ord. Når jeg gikk gravid. Fikk jeg gode råd og tips om vogn. Kjøp med store hjul. Små hjul. Fastlåste hjul. Hjul som svinger. Kjøp stor vogn. Liten vogn. Kjøp brukt. Kjøp ny. Etter alle gode råd. Endte jeg opp på Emmaljunga. Svenskproduserte vogner. Veldig gode. Stødige. Store hjul. Kjøpte brukt. Og sparte faktisk 7000 kr. Problemet var bare at den var så utrolig tung å løfte inn og ut av bilen. Og slå sammen. Jeg klarte det aldri alene. Og når Ettore begynte å klage. Da måtte vi gjøre noe. Og han ER sterk. Så da falt valget vårt på Baby Jogger – city elite. Den er helt motsatt av den vogna vi hadde. Lett som en fjær. Både å trille, klappe sammen og putte i bilen. Beste av alt. Jeg klarer det alene. Og er ikke lenger avhengig av å få hjelp hver gang. For en frihetsfølelse. Og med hjul som svinger av seg selv. Så jeg kan trille med en finger om jeg vil. Har ikke ord hvilken luksus. Den gamle vogna trenger ikke å frykte at dens dager er over. For den skal brukes som sovevogn i barnehagen når prinsen begynner der. Og en god ting. Med den nye vogna. Slik at mormor i Trøndelag slapper av. Det er sikkerhetsline. Som jeg fester på arma. Slik at om noe skulle skje og jeg mister grepet så henger vogna fortsatt fast i meg. Mormor er så bekymret for at jeg skal slippe barnevogna slik at den suser i havet. Men slapp av. Sikkerhetsline og greier. Får ikke bedre enn dette. Og prinsen er fornøyd. Denne kan jeg trygt anbefale for andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s