Happy baby

IMG_2238

IMG_2239
Jeg elsker yoga. Ingenting er større inspirasjon enn Inge Marino. Babyer er jo fødte yoga instruktører. De bøyer og strekker seg i alle posisjoner. Som vi andre bare kan drømme om. Derfor må jeg le hver gang Inge Marino gjør denne øvelsen. Den heter happy baby. Og den gjøres ofte i yoga timene. Men jeg har aldri sett øvelsen gjøres så uanstrengt som når han gjør den. Ligger jo slik hele tiden. Min store yoga inspirasjon. Det er sønnen min. Hadde jeg aldri trodd…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s